Familie Weekend Meppen

Date
11.06.2022 - 12.06.2022
EventLocation
Meppen Duitsland 

Event Description

Nabij het Duitse stadje Meppen. Aan de buitenrand van Meppen ligt een buiten gebruik gestelde energiecentrale die is omgetoverd tot Funpark Meppen. Op het terrein van het Funpark kun je heerlijk 4x4 rijden in het bos, op de zandplaat of op het speciale (mini) trail-parcour.
Op terrein van het Funpark wordt de clubtent opgezet met daarom heen hopelijk veel deelnemers met hun tenten en G's. Zaterdag is vanaf 10.00 ontvangst in de clubtent en zondag is het officiële deel na het ontbijt afgelopen.

De kosten voor het terreinrijden inclusief overnachting (met tent, caravan, camper c.a.) bedragen euro 100,00 per auto ongeacht het aantal inzittenden.  U hoeft dus niet afzonderlijk in te schrijven bij het Funpark.

De kosten voor de catering bedragen 55,00 per volwassene en 20,00 voor ieder kind (tot 16 jaar)  
Daarvoor krijgt u op zaterdag ontvangst met koffie en thee, een lunch met saté uit de bekende kippiepan, Op zaterdag avond een uitgebreide BBQ en op zondag morgen ontbijt met spek en ei. De ervaring leert dat er dan voldoende over is om zelf een lunchpakketje te smeren. U kunt uw keel smeren met (maximaal) 2 blikjes fris per persoon. Andere en of meer drank moet u zelf verzorgen.

Betaling vooraf is verplicht. Zonder betaling vooraf bent u niet ingeschreven.
Inschrijven via de site is (helaas) niet meer mogelijk t.g.v. technische problemen. Inschrijven moet via de mail aan secretaris@mbgcn.nl In die mail kunt u ook aangeven of u gebruik wenst te maken van de evenementenregeling (ovv kenteken, datum eerste toelating, naam, e-mail en telefoonnummer kentekenhouder). Inschrijven kan tot 3 juni 2022

Het inschrijfgeld moet u overmaken op de bankrekening van MBGCN: NL80RABO0144 2884 43